4 5 5393
Circus Day

Nur Noch

{{CountDown.hours}}
{{isMobile ? 'St.' : 'Stunden'}}
:
{{CountDown.minutes}}
{{isMobile ? 'Min.' : 'Minuten'}}
:
{{CountDown.seconds}}
{{isMobile ? 'Sek.' : 'Sekunden'}}
+

vanaf {{'89' | roundForeignPrice}} € 142,00 per persoon

LEGOLAND® Duitsland

  • Inclusief overnachting in een premium hotel
  • Inclusief ontbijt en andere extra's, afhankelijk van het gekozen hotel
  • Inclusief tickets voor LEGOLAND® Deutschland Resort


U ontvangt uw eTickets voor LEGOLAND® per e-mail 7 dagen voor aankomst.

vanaf {{'89' | roundForeignPrice}} € 142,00 per persoon

+ ticket + hotel
Show prices

{{usp.text | translate}}

LEGOLAND® Duitsland Resort

LEGOLAND® is waar kinderdromen uitkomen! Heb je niet altijd al eens in de laarzen van een piraat willen stappen of met een zwaard willen zwaaien als een dappere ridder? Bij LEGOLAND® Deutschland kan dat - en nog veel meer!

Kinderen zijn de hoofdpersonen. Met LEGOLAND® Duitsland tickets boek je een hele dag actie, spanning en natuurlijk plezier met de levensgrote Lego-figuren en hun te gekke themawerelden!

De LEGO® fabrieken hebben echt geweldig werk geleverd. Voor de attracties in LEGOLAND® Deutschland zijn miljoenen en miljoenen echte Legoblokjes gebouwd - en elk jaar komen er meer nieuwe attracties bij: In 2023 wacht de nieuwe LEGO® MYTHICA themawereld op je om al zijn mystieke wezens en nieuwe attracties te ontdekken.

LEGOLAND® Deutschland themawerelden

Wist je dat wereldwijd al meer dan 60 miljoen bezoekers LEGOLAND® hebben bezocht? Sinds de opening van het eerste LEGOLAND® themapark in 1868 in Billund, Denemarken, is er veel gebeurd. Vandaag de dag zijn er in totaal 117 locaties verspreid over 24 landen en 4 continenten. Ga met ons mee en beleef de populairste LEGOLAND® attracties in Duitsland:

LEGO® NINJAGO® WORLD

Bij LEGOLAND® worden je kinderen echte ninja's! Hier trainen de jonge schaduwkrijgers hun vaardigheden in een 7.000 m² groot Aziatisch kloostercomplex onder toezicht van beproefde ninjahelden. Daarna vechten ze voor gerechtigheid in de leuke attractie "The Ride" in Lego® Ninjago®.


LEGO® STAD

Snel, sneller of supersnel? In de Power Builder, beslist iedereen zelf hoe spectaculair de rit zal zijn. In vijf moeilijkheidsgraden kunnen wilde bochten en snelle loopings worden uitgevoerd op de omgebouwde industriële robots. Plezier voor de hele familie!


MINILAND

Een van de bekendste hoogtepunten in elk Lego® Resort - of het nu in LEGOLAND® California is of in Maleisië en natuurlijk in Günzburg - is LEGOLAND® Miniland. Hier worden originele modellen van grote attracties tentoongesteld. Kijk uit naar gedetailleerde creaties: van kasteel Neuschwanstein tot de Dom van Berlijn, alles is er!


LEGO® X-TREME

In de stemming voor actie? In LEGO® X-TREME is alles nog hoger, nog sneller en nog spannender! Je kunt maximaal plezier verwachten, spannende films in de 4-D bioscoop, snelle wateractie in de wave rider of de Great Lego® Race, evenals de magische onderwaterwereld van LEGOLAND® ATLANTIS by SEA LIFE.

IMAGINATION

Laat je fantasie de vrije loop: bouw, onderzoek en speel naar hartelust. Achtervolg criminelen in het LEGO® Ctiy politiebureau, geniet van het fantastische uitzicht over het hele LEGOLAND® Deutschland Resort vanaf de uitkijktoren of ga zelf rond in IMAGINATION in de pedal-o-mobiel.


LAND VAN DE FARAO'S

Treed in de voetsporen van vervlogen tijden en ontdek het mysterieuze land van de farao's. Wat dacht je van een interactieve schattenjacht in het donker in de legendarische Tempel X-Peditie?


LAND VAN DE AVONTURIERS

Een dichte jungle, wilde dieren en een donderende waterval wachten op je in het land van de avonturiers. Ga op een grote jungle X-peditie met een spannende wildwatertocht of ontdek de avontuurlijke jungle op een safaritocht of een kano X-peditie. 


LAND VAN DE RIDDERS

Treed binnen in het indrukwekkende ridderkasteel: alle ridders en jonkvrouwen, jong en oud, zijn welkom! Bekijk een traditioneel steekspel, waag een ritje op de spectaculaire vuurdraak of ga op goudjacht.


LAND VAN DE PIRATEN

Ahoy, landrotten! Op 5000 vierkante meter kun je je uitleven, grote watergevechten leveren en in de piratenschool leren hoe je een echte piraat wordt. Waterpret voor het hele gezin!

 

Andere LEGOLAND® attracties

Andere LEGOLAND® attracties zijn natuurlijk de unieke achtbanen zoals de Vuurdraak. Ook het LEGOLAND® Water Park is alom bekend! Het pretpark in Beieren biedt ook een breed scala aan culinaire hoogstandjes.  Als je Lego®-souvenirs wilt kopen, kun je ook terecht bij LEGOLAND® Duitsland.

 

Waar ligt LEGOLAND® Deutschland?

LEGOLAND® is gelegen in Günzburg, Beieren, en is een van de populairste themaparken in Duitsland. Natuurlijk zijn er nog veel meer fantastische LEGOLAND® locaties, maar LEGOLAND® in Günzburg verkoopt verreweg de meeste kaartjes - aan zowel Duitse als internationale gasten. Je kunt het themapark gemakkelijk bereiken met de auto of met de Flixbus.

 

LEGOLAND® Duitsland met overnachting in een hotel

Travelcircus bied je een uniek arrangement aan waarmee je LEGOLAND® in Günzburg kunt boeken in combinatie met een overnachting in een hotel en toegangskaarten. Je hotel bevindt zich uiteraard in de directe omgeving van LEGOLAND® Deutschland Resort.


 

  • Inclusief overnachting in het geboekte hotel
  • Inclusief ontbijt en andere extra's, afhankelijk van het gekozen hotel
  • Inclusief tickets voor LEGOLAND® Deutschland Resort

Belangrijke informatie

In verband met de huidige situatie omtrent het coronavirus (Covid-19), kunnen er op dit moment afwijkingen zijn in de dienst/aanbod ter plaatse. 

Verdere informatie:

  • Je ontvangt de eTickets voor LEGOLAND® per e-mail uiterlijk 7 dagen voor aankomst.
  • LEGOLAND® Deutschland Freizeitpark, Legoland Allee 1, 89312 Günzburg, Deutschland

Wijzigen en annuleren

De voorwaarden zijn te vinden in de algemene voorwaarden van de organisator "Wagner Kurzreisen GmbH".

Bij reizen die met de aankoop van toegangskaarten (bijv. voor musicals, concerten of opera's) verbonden zijn, wordt voor de tickets na het boeken 100% van de ticketprijs in rekening gebracht.

Neem voor omboekingsaanvragen uiterlijk 7 dagen van tevoren contact op met ons serviceteam via [email protected]

Belangrijk: In sommige regio's kan bij aankomst een bewijs van vaccinatie, een bewijs van genezing en/of een negatieve coronatest worden geëist (de voorwaarden en de geldigheid van de test variëren per regio). Gelieve je voor de reis te informeren over de geldende plaatselijke voorschriften en of je mag reizen. Actuele reis- en veiligheidsinformatie vind je hier. Als je niet mag reizen vanwege de huidige regelgeving, neem dan contact op met onze klantenservice.


Reisorganisatie

Verantwoordelijke reisorganisatie Wagner Kurzreisen.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76
13407 Berlin
Duitsland

Wanneer u met de auto reist, voer dan het volgende adres in uw navigatie in:

LEGOLAND® Deutschland Freizeitpark
Legoland Allee 3, 89312 Günzburg
Duitsland

Reis met de trein naar München. Vanaf hier kunt u met Flixbus of het openbaar vervoer naar Günzburg reizen.

 Het dichtstbijzijnde vliegveld is München (127 km)