Circus Day

Nur Noch

{{CountDown.hours}}
{{isMobile ? 'St.' : 'Stunden'}}
:
{{CountDown.minutes}}
{{isMobile ? 'Min.' : 'Minuten'}}
:
{{CountDown.seconds}}
{{isMobile ? 'Sek.' : 'Sekunden'}}
+

vanaf {{'70' | roundForeignPrice}} € 112,00 per persoon

Taunus Therme

 • Inclusief overnachting in een Premium hotel naar keuze
 • Afhankelijk van het gekozen hotel met meer extra's, zoals een dagelijks ontbijtbuffet
 • Inclusief ticket incl. sauna van de Taunus Therme
  • Dagticket
  • 4-uur ticket
 • Geniet van het heilzame thermaalwater in de verschillende baden
 • Ontdek het hamamparadijs, 11 sauna‘s en 860 m² aan loungezones
 • Kinderen tot 3 jaar mogen gratis naar binnen.

De tickets voor de Taunus Therme ontvangt u uiterlijk 7 dagen voor aankomst per e-mail.

vanaf {{'70' | roundForeignPrice}} € 112,00 per persoon

+ ticket + hotel
Show prices

{{usp.text | translate}}

Taunus Therme

De beste manier om echt te ontspannen? Een bezoekje aan de Taunus Therme in Bad Homburg. Ontspanning voor lichaam en geest in de vier wellnesswerelden van de thermen. het hoogtepunt zijn de thermaalbaden met een totaaloppervlakte van in totaal 1400 m².

In het hamamparadijsvan de Taunus Therme in Bad Homburg kunt u zich laten verwennen met oosterse muziek en sfeervolle verlichting. Ontspant in één van de elf sauna's of geniet van de rust in de loungeruimtes van in totaal 860 m². Om zeker te weten dat u niks tekort komt tijdens uw wellnessreis, kunt u daarnaast genieten van lekkere gerechten, frisse drankjes en gezonde snacks in de restaurants en bars.

 

Ontspanning in de 4 themawerelden van de Taunus Therme

Thermaalbad

In de baden met een totale wateroppervlakte van 1400 m² geniet u van het heerlijke warme en heilzame thermale water in een buiten- en binnenruimte en de hot whirlpool. Laat u betoveren door het wonderschone waterlandschap en geniet van de vele massagestraalstromen, ligplaatsen, watervallen, eilandjes en bruggen. Vanuit het grote binnenbad zwemt u door een kanaaltje naar het buitenbad, omringd door een prachtig park.

Saunawereld

In de saunawereld van de Taunus Therme wordt zweten een genot. Hier geniet u van sauna's in authentieke Finse blokhutjes met een uniek ontwerp. Na een gezonde saunagang voelt u hoe uw krachten weer terugvloeien dankzij de aangename warmte. De saunawereld voor vrouwen pronkt in schitterend oosters licht – hier kunnen vrouwen ongestoord onder elkaar zijn.

Droomwereld 1001 nacht

In de Droomwereld 1001 nacht wordt u met open armen ontvangen in een liefdevol ontworpen wellnesslandschap met oosterse sfeer. Omgeven door de aangename kleuren, lichten, geuren en klanken keert u weer terug tot uw ware zelf. Ontspan in de Shakti-geurtempel, de Himalaya geluid- & relaxtempel, bij de open haard, in de paradijstuin of in de grot met een zee van lichtjes.

Hamamparadijs

In de 10 oriëntaalse oases kunt u alle stress van u af laten glijden en volledig ontspannen van oase naar oase gaan. In de eerste zes oases wordt uw lichaamstemperatuur beetje bij beetje verhoogd in onder andere een warm luchtbad, een heteluchtbad en een stoombad. Vanaf de zevende oase koelt u weer langzaam af in baden die stapje voor stapje kouder worden. Dit is niet alleen goed voor uw immuunsysteem, maar u voelt zich daarna ook veel beter.

 

Het gezondheidsprogramma van de Taunus Therme

Als u op zoek bent naar nog meer gezonde activiteiten, bent u bij de Taunus Therme aan het juiste adres. Gedurende uw verblijf kunt u deelnemen aan aqua fitness, hatha yoga en aan de yogaoefeningen en meditatie die volgens de mantramethode aangeboden worden. Daarnaast kunt u als gast van de thermaalbaden ook gebruik maken van de fitnessruimte van de Taunus Therme met verschillende apparaten en gewichten.

 • Overnachting in het geboekte hotel inbegrepen
 • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet, afhankelijk van het gekozen hotel
 • Inclusief ticket voor de Taunus Therme
  • Dagticket
  • 4-uur ticket

Meer informatie

 • Kinderen tot 3 jaar hebben gratis entree voor de thermen (oudere kinderen betalen de volle prijs)
 • De tickets ontvangt u uiterlijk 7 dagen van tevoren per e-mail

Belangrijke informatie

Als gevolg van de respectievelijke verordeningen van de federale en deelstaatregeringen voor de indamming van het coronavirus (Covid-19), kunnen er op dit moment afwijkingen zijn in de dienst/aanbod ter plaatse. Deze beperkingen hebben vooral betrekking op gemeenschappelijke ruimtes zoals wellness, sauna en badfaciliteiten en, indien van toepassing, op restaurant- en barruimtes. Meer informatie kan ter plaatse in het hotel worden verkregen. Wij danken u hartelijk voor uw begrip, ook namens onze partnerhotels.

Wijzigen en annuleren

De voorwaarden zijn te vinden in de algemene voorwaarden van de organisator "Wagner Kurzreisen GmbH".

Bij reizen die met de aankoop van toegangskaarten (bijv. voor musicals, concerten of opera's) verbonden zijn, wordt voor de tickets na het boeken 100% van de ticketprijs in rekening gebracht.

Neem voor omboekingsaanvragen uiterlijk 7 dagen van tevoren contact op met ons serviceteam via [email protected].

Belangrijk: In sommige regio's kan bij aankomst een bewijs van vaccinatie, een bewijs van genezing en/of een negatieve coronatest worden geëist (de voorwaarden en de geldigheid van de test variëren per regio). Gelieve u voor uw reis te informeren over de geldende plaatselijke voorschriften en of u mag reizen. Actuele reis- en veiligheidsinformatie vindt u hier. Als u niet mag reizen vanwege de huidige regelgeving, neem dan contact op met onze klantenservice.


Reisorganisatie

Verantwoordelijke reisorganisatie Wagner Kurzreisen.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76
13407 Berlin
Duitsland

Wanneer je met de auto reist, voer dan het volgende adres in jouw navigatie in:

Seedammweg 10, 61352 Bad Homburg voor der Höhe, Duitsland

Als je met het openbaar vervoer komt, neem je de trein naar het station Bad Homburg – bijvoorbeeld met de S5 vanaf Frankfurt Hauptbahnhof (Centraal Station). Vanaf het station wandel je in minder dan een kwartier naar de thermische baden.