4.5 5 1206
Circus Day

Nur Noch

{{CountDown.hours}}
{{isMobile ? 'St.' : 'Stunden'}}
:
{{CountDown.minutes}}
{{isMobile ? 'Min.' : 'Minuten'}}
:
{{CountDown.seconds}}
{{isMobile ? 'Sek.' : 'Sekunden'}}
+

Vanaf {{'73.5' | roundForeignPrice}} € 121,00 per persoon

Playmobil Funpark

 • Inclusief overnachting in een premium hotel
 • Met meer extra's zoals ontbijt, afhankelijk van het gekozen hotel 
 • Inclusief dagticket voor het Playmobil Funpark in Zirndorf
 • Gratis entree voor kinderen jonger dan 2 jaar oud
 • Openingstijden: dagelijks van 09:00 tot 19:00

 

Spelen, ontdekken en versteld staan – in het Playmobil Funpark Zirndorf

 • In 2018 verwelkomde het park maar liefst 90.000 gelukkige ontdekkers
 • Het park heeft een totaal oppervlakte van 90.000 m² en zowel jong als oud kunnen naar hartenlust de gevarieerde indoor- en outdoor-gebieden verkennen
 • Alleen hier ontmoeten uw kinderen hun levensgrote speelgoedhelden 

U ontvangt het e-ticket uiterlijk 7 dagen voor aankomst. 

Vanaf {{'73.5' | roundForeignPrice}} € 121,00 per persoon

+ ticket + hotel
Show prices

{{usp.text | translate}}

Het Playmobil Funpark in Zirndorf

Het Playmobil Funpark is zonder twijfel een zeer bijzonder soort pretpark. Waar elders lopen levensgrote Playmobil-speelfiguren rond? Feeën, brandweermannen en piraten – ieder kind kan hier hun helden ontmoeten. En daarnaast onbeperkt klimmen en spelen. In de met liefde ontworpen themawerelden van het Playmobilland Zirndorf kunnen kinderen naar hartenlust glijden en in touwen klimmen. Verken de vele hoogtepunten van het park zoals het ondertussen bijna legendarische Playmobil Piratenschip en het politiebureau.

 

De bezoekers van het Playmobil Funpark zijn op verschillende beoordelingswebsites enthousiast over het schone en goed onderhouden terrein, de liefdevolle vormgeving met oog voor detail en het vriendelijke personeel. Ook de verschillende themabereiken worden geprezen.

Voor al die lof verdiende het Playmobil Funpark de Travellers' Choice Best of the Best Award.

 

De themawerelden in het Playmobil Funpark

AktivPark: Hier kunt u echt losgaan! Over touwbruggen wandelen, glijden, trampolinespringen en een rondje minigolf spelen. Zo wordt het wel heel moeilijk om te kiezen!

De boerderij: Over een bochtige tractorroute rijden, door de kinderboerderij lopen en vriendjes worden met de parkdieren – of toch het leven op de boerderij leren kennen. Hier helpt iedereen een handje mee.

Boomhut: naast de boomhut kunnen kinderen hier echte dino's aanraken, een opwindend klimparcours afleggen of zelfs over een touwbrug lopen, maar liefst 8 meter boven de grond.

Western: Welk kind speelt nu niet graag cowboy en indiaantje? Hier waant u zich in het Wilde Westen: de kleintjes kunnen goud zoeken en allerlei soorten Western avonturen beleven. 

De politie: Een absolute highlight van het Playmobil Funpark. Naast een kartparcours vindt u in deze themawereld ook een politiebureau met gevangeniscel en een fotowand met opsporingsberichten. Hier kunnen kinderen ervaren hoe het voelt om een echte politieagent te zijn.

HOB-Center: De overdekte speeltuin met een oppervlakte van 5.000 m² en een klimtuin en spiegeldoolhof heeft alles in petto voor stoei- en ontdekavonturen. Pas op! Hier hebben kinderen een goede balans en vaardigheden nodig om op de 6 meter hoge toren te klimmen of van de glijbanen te roetsjen.

Piraten: In Juni ging de nieuwe Piratenzee open. Hier kunnen kinderen spelen en verstoppen. Kleine ontdekkingsreizigers kunnen op meer dan 5.300 m² op zoek naar schatten en als echte piraten edelstenen en juwelen vinden. Daarnaast brengt u natuurlijk ook een bezoekje aan het grote Playmobil Piratenschip

Ridders: Naast een glijbanenwand voor jonge en oudere Playmobil-fans torent de Ridderburcht boven het park met klimwanden en touwnetten. Ook van binnen is er veel te ontdekken in de burcht: Geheime gangen, een spiegelzaal en een troonzaal.

De Ark van Noach: Vooral als de zon schijnt is de Ark van Noach het kloppende hart van het pretpark. Koel af tijdens warme zomerdagen op het schip en de verschillende boten of bij de waterspeelplaatsen. Ook voor de allerkleinste is hier genoeg te ontdekken en kunnen ze spelen met kleine Playmobil piratenschepen.

 

Gastronomie in het Playmobilland

Ook aan lekker eten en drinken is hier gedacht: maar liefst negende verschillende eetgelegenheden staan voor u klaar om te smullen en snacken en te pauzeren na al dat stoeien en roetsjen. Naast klassieke gerechten zoals verse burgers en lekkere pizza's en pasta's zijn hier natuurlijk ook ijsjes en pannekoeken te vinden. Dan heeft u weer volop energie om meer avonturen te beleven. 

 

Een unieke belevenis – Playmobil Funpark met hotel

Boek met Travelcircus uw gepersonaliseerde pakket, bestaande uit een hotelovernachting en entree voor het Playmobil Funpark Zirndorf. U beslist zelf of u één of twee dagen het Playmobilpark wilt bezoeken en zoekt dan zelf een nabijgelegen premium hotel uit.

 

 • Overnachting in het geboekte premium hotel inbegrepen 
 • Afhankelijk van het gekozen hotel met meer extra's zoals ontbijt
 • Inclusief één entreekaart voor het Playmobil Funpark per persoon
 • Kinderen tot en met 2 jaar kunnen gratis mee

Belangrijke informatie

Door de actuele gebeurtenissen in verband met het coronavirus (Covid-19) kunnen er op dit moment afwijkingen zijn in de service/aanbod ter plaatse.

Extra informatie:

 • De entreekaarten ontvangt u 7 dagen voor aankomst via e-mail. 
 • Adres: Playmobil Funpark, Brandstätterstraße 2-10, 90513 Zirndorf, Duitsland

Wijzigen en annuleren

De voorwaarden zijn te vinden in de algemene voorwaarden van de organisator "Wagner Kurzreisen GmbH".

Bij reizen die met de aankoop van toegangskaarten (bijv. voor musicals, concerten of opera's) verbonden zijn, wordt voor de tickets direct na het boeken 100% van de ticketprijs in rekening gebracht.

Neem voor omboekingsaanvragen tot 7 dagen van tevoren contact op met ons serviceteam via [email protected]

Belangrijk: Voor enkele gebieden geldt een negatief reisadvies. Om een verplichte quarantaine te voorkomen moet u bij aankomst een negatieve coronatest van maximaal 48 uur oud kunnen laten zien. Informeert u zich a.u.b. zelfstandig of u uw reis kunt waarnemen. Is uw reis door deze maatregelen betroffen? Meldt u dan z.s.m. bij ons om uw opties te bespreken.


Reisorganisatie

Verantwoordelijke reisorganisatie Wagner Kurzreisen.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76
13407 Berlin
Duitsland

Uw vrije tijd buiten het Playmobil Funpark

Zirndorf ligt in het mooie Beieren, vlakbij Neurenberg en Fürth. Ontdek de binnenstad van Neurenberg en bezoek een paar van de talrijke bezienswaardigheden in het charmante oude centrum met historische vestigingsmuren en rode daken.

 

Bereikbaarheid

Als u met de auto reist, geeft u dit adres in om naar het Playmobil Funpark in Zirndorf te navigeren:

Playmobil Funpark
Brandstätterstraße 2-10
90513 Zirndorf
Duitsland

Reis met de trein naar het station Zirndorf, vanaf hier kunt u het Playmobil Funpark het hele jaar door bereiken met buslijn 151. De rit duurt slechts enkele minuten. In de zomermaanden kunt u daarnaast ook van buslijn 150 gebruik maken. U stapt uit bij de halte "Playmobil Funpark".