4 5 3254
Circus Day

Nur Noch

{{CountDown.hours}}
{{isMobile ? 'St.' : 'Stunden'}}
:
{{CountDown.minutes}}
{{isMobile ? 'Min.' : 'Minuten'}}
:
{{CountDown.seconds}}
{{isMobile ? 'Sek.' : 'Sekunden'}}
+

vanaf {{'69' | roundForeignPrice}} € 112,00 per persoon

Phantasialand

 • Inclusief overnachting in een hotel naar keuze
 • Met meer extra's, zoals ontbijt (afhankelijk van het gekozen hotel)
 • Inclusief dagticket voor het populaire pretpark Phantasialand
 • Grenzeloos plezier voor de hele familie met bijna twee miljoen bezoekers per jaar
 • Verheug u op talrijke attracties en meermaals bekroonde achtbanen
 • Gratis entree voor kinderen tot 3 jaar

 

U ontvangt de toegangskaarten voor Phantasialand via e-mail, uiterlijk 7 dagen voor aankomst.

 

Families met 2 of meer kinderen hebben twee tweepersoonskamers nodig neem daarvoor alstublieft contact op met onze klantenservice via 

+31 800 8840488.

vanaf {{'69' | roundForeignPrice}} € 112,00 per persoon

+ ticket + hotel
Show prices

{{usp.text | translate}}

Phantasialand

Welkom in een betoverende wereld vol avontuur en magische momenten! In Phantasialand beleeft u een onvergetelijke vakantie vol plezier en vermaak. In het pretpark in Brühl, in de buurt van Keulen, vindt u zes verschillende themagebieden en talrijke spannende achtbanen en spectaculaire, prijswinnende shows. Van einde mei tot begin november opent het geliefde pretpark weer zijn deur voor bezoekers van over de hele wereld.

Ieder jaar verwelkomt Phantasialand in Duitsland bijna twee miljoen bezoekers. Jong en oud kunnen in dit bijzondere pretpark rekenen op adrenaline, vlinders in hun buik en geen moment van verveling. Ook u bent deze zomer van harte uitgenodigd voor een onvergetelijke familievakantie. Bereidt u voor op een adembenemend avontuur – welkom in Phantasialand!

 

Phantasialand Brühl-Keulen staat in de top 10 van meest populaire pretparken in Duitsland. Bezoeker zijn zeer te spreken over het uitgebreide aanbod voor groot en klein. Zowel adrenalinejunkies als jonge avonturiers komen hier aan hun trekken. Ook de verschillende themagebieden van het Phantasialand, die liefdevol met oog voor detail zijn ingericht, kunnen op veel lof rekenen. Het afgelopen jaar werd Phantasialand door het TripAdvisor zelfs bekroond met de hoogste onderscheiding – de Travellers' Choice Award Best of the Best.
 

Adrenalinekicks en gevaarlijk leuke attracties

In het pretpark zijn vele spannende attracties te vinden. Naast waterattracties en de zweefmolen Wellenflug, is er de 16 maal bekroonde Mystery Castle en de Black Mamba: een inverted-coaster met loopings en salto's. De echte hoogtepunten zijn de achtbanen TARON en RAIK. TARON biedt gasten pure adrenaline en lanceert u in een nieuwe wereld van vermaak. Het is de snelste en langste multi-launch-coaster van de wereld en heeft twee katapultlanceringen met snelheden tot wel 117 km/u!

De familieachtbaan RAIK is de snelste en langste family-boemerang ter wereld met een voorwaartse en achterwaartse rijbeleving en enkele adembenemende verrassingen. Als u na al die actie even af wilt koelen kunt u in de Chiapas-achtbaan, terecht, een wildwaterbaan met de steilste afdaling ter wereld. Maar ook de andere ritten zijn zeker de moeite waard. De leukste attracties voor u op een rijtje:

 • Achtbanen
 • Themaritten
 • Wildwaterbanen
 • Draaimolens en kinderattracties
 • Kinderspeelplaatsen
 • veel andere attracties

 

De themagebieden in Phantasialand

De achtbanen en andere attracties zijn onderverdeeld in zes themagebieden. Sinds 2020 is er een nieuw gebied, Rookburgh neemt bezoekers mee in de wereld van Steampunk. U kunt zich hier verheugen op de achtbaan "F.L.Y.": een achtbaan die onder de rails hangt en u het gevoel geeft dat u vliegt!

 • Berlijn
 • Mexico
 • China Town
 • Klugheim
 • Fantasy
 • Deep in Africa

Alle gebieden betoveren bezoekers met hun liefdevolle en gedetailleerde ontwerpen en authentieke gebouwen. Daarnaast zijn ook de shows, met hun geraffineerde choreografieën en leuke liedjes, echt een aanrader. Voor de kleine bezoekers zijn er daarnaast activiteiten als kinderschminken, avontuurtrips en speciale familieattracties. Laat u betoveren door het aanbod in Phantasialand en beleef een onvergetelijke vakantie.

Phantasialand met hotelovernachting

Breng uren door in het themapark zonder u zorgen te maken over een lange reis naar huis. Want als u bij Travelcircus boekt, verblijft u in een hotel naar keuze! Zo kunt u tot het einde toe genieten van uw bezoek aan Phantasialand.
 


 

 • Inclusief overnachting in het geboekte hotel
 • Met meer extra's, zoals ontbijt (afhankelijk van het geboekte hotel)
 • Inclusief dagticket per persoon voor het Phantasialand Keulen-Brühl
 • Gratis entree in Phantasialand voor kinderen tot 3 jaar

Belangrijke informatie

Door de actuele gebeurtenissen in verband met het coronavirus (Covid-19) kunnen er op dit moment afwijkingen zijn in de service/aanbieding ter plaatse.

Verdere informatie

 • U ontvangt de toegangskaarten voor Phantasialand via e-mail, uiterlijk 7 dagen voor aankomst.
 • Adres: Phantasialand, Berggeiststraße 31-41, 50321 Brühl, Duitsland

Wijzigen en annuleren

De voorwaarden zijn te vinden in de algemene voorwaarden van de organisator "Wagner Kurzreisen GmbH".

Bij reizen die met de aankoop van toegangskaarten (bijv. voor musicals, concerten of opera's) verbonden zijn, wordt voor de tickets direct na het boeken 100% van de ticketprijs in rekening gebracht.

Neem voor omboekingsaanvragen uiterlijk 7 dagen van tevoren contact op met ons serviceteam via [email protected]

Belangrijk: In sommige regio's kan bij aankomst een bewijs van vaccinatie, een bewijs van genezing en/of een negatieve coronatest worden geëist (de voorwaarden en de geldigheid van de test variëren per regio). Gelieve je voor de reis te informeren over de geldende plaatselijke voorschriften en of je mag reizen. Actuele reis- en veiligheidsinformatie vind je hier. Als je niet mag reizen vanwege de huidige regelgeving, neem dan contact op met onze klantenservice.


Reisorganisatie

Verantwoordelijke reisorganisatie Wagner Kurzreisen.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76
13407 Berlin
Duitsland

Wanneer u met de auto reist, voer dan het volgende adres in uw navigatie in:

Berggeiststraße 31-41
50321 Brühl, Duitsland

 Reis met de trein naar Brühl centraal station. Vanaf hier rijden regelmatig shuttle bussen die u naar Phantasialand brengen.

 

Ontdek Keulen en kies voor actie en avontuur in Phantasialand in Duitsland

Phantasialand ligt in het dorpje Brühl in het Rijnland. Met de auto rijdt u vanaf uw hotel in slechts een paar minuten naar het park. Bent u van plan om niet alleen een onvergetelijk avontuur te beleven in Phantasialand maar wilt u daarnaast ook het omliggende gebied verkennen? Dan kunt u bijvoorbeeld Keulen en Düsseldorf bezoeken!

Beide steden liggen aan de oevers van de Rijn en hebben tal van bezienswaardigheden. Wat dacht u van een romantische wandeling over de bekende Hohenzollernbrug of een bezoekje aan de Dom van Keulen? Daarnaast raden wij absoluut aan naar de Belgische wijk te gaan of een aantal lekkernijen te proberen in het Chocolademuseum. In Düsseldorf kunt u aangenaam flaneren over de Rijnoeverpromenade en van het prachtige uitzicht genieten.