Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Op kwaliteit geteste tophotels
CO2-gecompenseerd reizen
Heb je een vraag?
We staan je telefonisch in het Engels of Duits te woord
Neem contact met ons op
Travelcircus
in samenwerking met
logo
dagje uit

Nachtje weg

Goed, uw eigen bed ligt lekker. Maar toch gaat er soms niets boven een nachtje weg! Gewoon er lekker even helemaal tussenuit en genieten van een luxe hotelovernachting.

Trakteer uzelf op een mini-vakantie en kies voor een goedkoop nachtje weg in Nederland of zelfs het buitenland. Kom helemaal tot rust in een wellnesshotel, ontdek een nieuwe stad of trek de natuur in. De wereld ligt voor u open!

Nachtje weg aanbiedingen

166 Aanbiedingen
Pas filters toe
Prijs per nacht

€ 0

€ 644

Filters
Meest relevant
166 Aanbiedingen
Toon
Circus Week

Nachtje weg in Nederland

Kriebelt de reislust bij u? Boek dan spontaan een last-minute nachtje weg in Nederland. Er zijn tal van mooie plekjes die u binnen een paar uur reizen kunt bereiken. Zo kunt u dit weekend nog aan de dagelijkse sleur ontsnappen.

Ga bijvoorbeeld een nachtje weg aan zee en laat het geluid van de golven u in slaap sussen. Ontsnap aan de drukte van de stad naar een hotel midden in de natuur. Ga een romantisch nachtje weg naar een 5 sterrenhotel met uw geliefde, gewoon, omdat het kan. Of boek een nachtje weg met het gezin in combinatie met een leuk dagje uit.

Nachtje weg arrangementen van Travelcircus

Bij Travelcircus kunt u snel en eenvoudig uw ideale hotelovernachting boeken. In alle arrangementen is het ontbijt al inbegrepen en vaak leuke andere extra’s zoals een lekker diner, toegang tot de hotelspa, leenfietsen of tickets voor een uitstapje in de buurt. Andere diensten voegt u naar eigen smaak toe.

Het beste is dat u ook nog eens goedkoper uit bent dan wanneer u alles zelf los zou boeken. Zo kan iedereen een luxe nachtje weg, ook met een kleiner budget. Bij Travelcircus vindt u namelijk alleen de beste aanbiedingen voor een nachtje weg!

FAQ: Veelgestelde vragen over nachtjes weg

Welke stad is leuk voor een nachtje weg?

Vrijwel iedere stad is geschikt voor een nachtje weg. Vooral kleinere steden kunt u goed ontdekken in één dag. Kijk daarom eens verder dan de standaard bestemmingen voor stedentrips en ontdek verborgen parels.

Wat moet ik meenemen voor een nachtje weg?

Voor een nachtje weg hoeft u geen koffer vol te pakken. Een pyjama, ondergoed en toiletspullen zijn meestal al genoeg. Als u iets vergeten bent, kunt u het vaak ook bij de receptie van het hotel krijgen.

Kan ik ook een dagje en nachtje weg?

Zeker! Bij Travelcircus vindt u leuke aanbiedingen voor een dagje uit inclusief hotelovernachting. Zo heeft u alles in één.

Wat kost een nachtje weg?

Bij Travelcircus boekt u al een hotelovernachting vanaf € 26.

Waar boek ik goedkoop een nachtje weg?

Boek uw nachtje weg eenvoudig, snel en goedkoop via Travelcircus.