Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Op kwaliteit geteste tophotels
CO2-gecompenseerd reizen
Heb je een vraag?
We staan je telefonisch in het Engels of Duits te woord
Neem contact met ons op
Travelcircus
in samenwerking met
logo
pretpark

Waterparken en zwemparadijzen

Spetter, spatter, spater, lekker in het water! Soms gaat er niks boven een dagje in een waterpark of tropisch zwemparadijs. Bubbelen in het bubbelbad, spelen in het zwembad en razendsnel van de glijbanen roetsjen. In een waterpark voelt iedereen zich een kind.

En waarom zou u zich limiteren tot waterparken in Nederland? Over heel Europa vindt u spannende waterparken en tropische zwemparadijzen vol attracties voor jong en oud. Daarom boekt u bij Travelcircus een waterpark met hotel voor een spetterende vakantie!

Waterpark met overnachting

3 Aanbiedingen
Pas filters toe
Prijs per nacht

€ 59

€ 104

Filters
Meest relevant
3 Aanbiedingen
Toon

Lekker spetteren in een waterpark

Glijbanen, stroomversnellingen, bubbelbaden, golfslagbaden, sauna’s, watervallen en nog veel meer: een dagje in een waterpark betekent plezier voor jong en oud. De kinderen vermaken zich met alle leuke waterspeeltjes terwijl u relaxt onder de zonnebank of in het bubbelbad.

Daarom is een waterpark vakantie de perfecte keuze voor gezinnen, maar ook voor vriendengroepen. Of het nu een outdoor park is of een tropisch zwemparadijs, keus genoeg voor uw spetterende vakantie.

Bij Travelcircus vindt u aanbiedingen voor de leukste waterparken en zwembaden in Europa. Bovendien boekt u er direct voor een gunstige prijs een hotel in de buurt bij, zodat u van uw dagje uit een weekendje weg kunt maken.

De leukste waterparken in Europa

Andere spannende vakantie ideeën

FAQ: Veelgestelde vragen over waterparken

Wat is het grootste waterpark ter wereld?

Het grootste waterpark is Atlantis Aquaventure in Dubai.

Wat is het beste waterpark in Nederland?

Het populairste waterpark in Nederland is Duinrell met het beroemde Tikibad, maar ook Aqua Mexicana in Slagharen en de Aqua Mundo zwembaden van Centerparcs zijn een duikje waard.

Wat is de beste tijd om een waterpark te bezoeken?

De meeste waterparken zijn alleen open in de zomer. Omdat ze buiten zijn moet het weer warm genoeg zijn. Van mei t/m september kunt u er heerlijk afkoelen in het water. Overdekte zwemparadijzen zoals Tropical Islands zijn het hele jaar door open en vooral fijn als het buiten koud en grauw is

Wat moet ik meenemen naar een waterpark?

Het belangrijkste is natuurlijk zwemkleding, een handdoek en slippers. In het water verbrandt u sneller, neem dus een t-shirt mee om aan te trekken als de zon erg fel is en smeer u goed in. Bij de meeste waterparken en zwembaden mag u zelf snacks en drinken meenemen, maar check dit altijd van tevoren.

Hoeveel kost een dagje naar een waterpark?

Tickets voor waterparken variëren enorm. Zo kost het Tikibad van Duinrell rond de 20 euro per persoon, terwijl Tropical Islands 46 euro is voor volwassenen.

Kan ik een waterpark met hotel boeken?

Travelcircus biedt gunstige pakketten aan met tickets voor een waterpark inclusief hotelovernachting vanaf 59 euro. Zo kunt u zwembaden door heel Europa bezoeken.