5 5 38
Circus Day

Nur Noch

{{CountDown.hours}}
{{isMobile ? 'St.' : 'Stunden'}}
:
{{CountDown.minutes}}
{{isMobile ? 'Min.' : 'Minuten'}}
:
{{CountDown.seconds}}
{{isMobile ? 'Sek.' : 'Sekunden'}}
+

vanaf {{'128' | roundForeignPrice}} per persoon

Game of Thrones Studio Tour

 • Inclusief overnachting in het tophotel van uw keuze in Dublin.
 • Met extra's zoals ontbijt, afhankelijk van het gekozen hotel
 • Inclusief kaartjes voor de "Game Of Thrones Studio Tour" in de Linen Mill Studios in Banbridge
 • Optie met bustransfer van Dublin

Je ontvangt je tickets tot 7 dagen voor aankomst per e-mail.

Let op dat de tour in Banbridge, Noord-Ierland is, maar dat de aangeboden hotels in Dublin, Ierland zijn. Je kunt ook een ticket optie met buspendel vanuit Dublin selecteren in het boekingsproces.

vanaf {{'128' | roundForeignPrice}} per persoon

+ ticket + hotel
Show prices

{{usp.text | translate}}

Game of Thrones Studio Tour

Vuurspuwende draken, middeleeuwse kastelen en dappere ridders - de fantasyserie Game Of Thrones, met zijn indrukwekkende decors special effects was van 2011 tot 2019 een ware sensatie. In die jaren trok de serie meet dan 140 miljoen kijkers wereldwijd en won het meerdere awards. 


Sinds 2022 hebben fans nu de kans om zelf de wereld van Games of Thrones te ervaren met de opening van de Game Of Thrones Studio Tour in Noord-Ierland. Neem hier een kijkje achter de schermen van een van de meest succesvolle tv-series aller tijden. Zie originele decorstukken, rekwisieten en kostuums, leer over de serie en hoe de fantasiewereld Westeros uit de boeken van George R.R. Martin naar het televisiescherm werd vertaald.

Kies uit de volgende ticketopties:

 • Ticket zonder transfer
 • Ticket met transfer vanuit Dublin

Houd er rekening mee dat je tijdens het boekingsproces een tijdslot voor je bezoek dient te selecteren.

Studio tour met hotelovernachting

En het avontuur is na de tour nog niet direct voorbij. Ierland staat namelijk bol van geschiedenis, cultuur en traditie - wie hier een korte vakantie doorbrengt, moet dus genoeg tijd uittrekken om het land te verkennen. Om het zo gemakkelijk mogelijk te maken, omvat het pakket van Travelcircus niet alleen de tickets voor de tour, maar ook een overnachting in een hotel naar keuze in Dublin. Zo kun je voor of na de tour het groene eiland met haar mysterieuze landschappen verder verkennen.

 • Overnachting in het geboekte hotel
 • Inclusief dagelijks ontbijtbuffet en andere extra's, afhankelijk van het hotel
 • Inclusief je geboekte tickets voor de "Game of Thrones Studio Tour" in Banbridge

Belangrijke informatie

In verband met de huidige situatie omtrent het coronavirus (Covid-19), kunnen er op dit moment afwijkingen zijn in de dienst/aanbod ter plaatse. Deze beperkingen hebben vooral betrekking op gemeenschappelijke ruimtes zoals wellness, sauna en badfaciliteiten en, indien van toepassing, op restaurant- en barruimtes. Meer informatie kan ter plaatse in het hotel worden verkregen. Wij danken u hartelijk voor uw begrip, ook namens onze partnerhotels.

Verdere informatie

 • Je ontvangt je e-tickets uiterlijk 7 dagen van tevoren via e-mail. 
 • Adres: Linen-Mill-Studios, The Boulevard, Cascum Rd, Banbridge BT32 4LF, Verenigd Koninkrijk
 • Jouw ticket geeft je toegang binnen een bepaald tijdslot, vervolgens kun je zolang blijven als je wilt.
 • Let op: de tijden van de evenementen kunnen op korte termijn veranderen. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om de tijd van het evenement te controleren.

Wijzigen en annuleren

De voorwaarden zijn te vinden in de algemene voorwaarden van de organisator "Wagner Kurzreisen GmbH".

Bij reizen die met de aankoop van toegangskaarten (bijv. voor musicals, concerten of opera's) verbonden zijn, wordt voor de tickets vanaf 24 uur na het boeken 100% van de ticketprijs in rekening gebracht.

Neem voor omboekingsaanvragen uiterlijk 7 dagen van tevoren contact op met ons serviceteam via [email protected].

Belangrijk: In sommige regio's kan bij aankomst een bewijs van vaccinatie, een bewijs van genezing en/of een negatieve coronatest worden geëist (de voorwaarden en de geldigheid van de test variëren per regio). Gelieve u voor uw reis te informeren over de geldende plaatselijke voorschriften en of u mag reizen. Actuele reis- en veiligheidsinformatie vindt u hier. Als u niet mag reizen vanwege de huidige regelgeving, neem dan contact op met onze klantenservice.


Reisorganisatie

Verantwoordelijke reisorganisatie Wagner Kurzreisen.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76
13407 Berlin
Duitsland

Wanneer je met de auto reist, voer dan het volgende adres in jouw navigatie in:

Linen Mill Studios
The Boulevard
Cascum Rd
Banbridge BT32 4LF
Noord-Ierland

Je kunt parkeren op de parkeerplaats Studio Tour bij de designer outlet The Boulevard. Een Studio Shuttle haalt jou daar op en brengt je naar de hoofdingang. De kosten van de shuttle zijn bij de ticketprijs inbegrepen.

Als je met het openbaar vervoer wilt reizen, kun je in jouw Travelcircus pakket kiezen voor een rechtstreekse transfer vanuit Dublin. Als je de reis zelfstandig wilt plannen, kun je het beste naar het busstation van Banbridge reizen. Daar brengt busnummer 31 in de richting van Rathfriland je naar de bushalte Believey Crossroads, vanwaar het ongeveer 800 meter is naar de studio's.