Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Op kwaliteit geteste tophotels
CO2-gecompenseerd reizen
Heb je een vraag?
We staan je telefonisch in het Engels of Duits te woord
Neem contact met ons op
Travelcircus
in samenwerking met
logo
ALGEMENE VOORWAARDEN TEGOEDBONNEN

ALGEMENE VOORWAARDEN TEGOEDBONNEN

ALGEMENE VOORWAARDEN TEGOEDBONNEN

Na volledige betaling kan de tegoedbon eenmaal worden ingewisseld van 4 januari 2022 tot 23 december 2022 voor de reisperiode van 12 januari 2022 tot 31 december 2022 onder voorbehoud van de beschikbaarheid van deze speciale aanbieding. Daarna kan het equivalent van de voucher ( € 118,00,00,-) voor een door Travelcircus GmbH bemiddelde reis tot 31 december 2023 worden gecrediteerd. Reisvouchers kunnen niet worden gebruikt om andere tegoedbonnen te kopen.

Na aankoop kan de tegoedbon niet worden geretourneerd. Als de vouchercode verloren of onleesbaar is, verliest de voucher zijn geldigheid. Per boeking kan slechts 1 tegoedbon worden ingewisseld. De tegoedbon kan niet worden gecombineerd met andere vouchers of kortingen. De tegoedbon is vrij overdraagbaar, maar kan niet worden doorverkocht. Een contante uitbetaling van vouchers of tegoedbonnen is niet mogelijk. De tegoedbon is geldig tot 31 december 2023.

Travelcircus raadt aan om de voucher tijdig in te wisselen, zodat u de grootst mogelijke keuze aan inwisselmogelijkheden heeft. De data voor de pakketprijs van € 118 in de aangegeven reisperiode zijn gebaseerd op de beschikbaarheid van de contingenten gereserveerd door de touroperator Wagner Kurzreisen GmbH en zijn beperkt. Geblokkeerde data, beursdata, speciale evenementen en zaterdagen zijn uitgesloten. Verdere aankomstdata en hoogseizoen kunnen alleen geboekt worden tegen een meerprijs. Door de gebeurtenissen in verband met het coronavirus (Covid-19) kunnen er ook afwijkingen of beperkingen zijn in de service / aanbieding ter plaatse. Enkele bezetting is mogelijk. Andere accommodatiecategorieën, een groter aantal reizigers, het meenemen van kinderen en extra nachten zijn mogelijk tegen een meerprijs. Verzekeringspremies zijn direct bij boeking verschuldigd. Eventuele extra kosten, zoals toeristenbelasting, dienen ter plaatse te worden betaald.

Na het inwisselen van de voucher: bewaar de reisvoucher en de factuur voor eventuele vragen, zelfs na uw boeking. De algemene voorwaarden van de reisagent Travelcircus GmbH en de algemene voorwaarden van de dienstverlener zijn van toepassing, bijv. van de touroperator Wagner Kurzreisen GmbH. Deze vindt u op www.travelcircus.nl in het betreffende boekingsproces voordat u de boeking afrondt. Na inwisseling van de tegoedbon/na boeking ontvangt u uw reisdocumenten doorgaans uiterlijk 7 dagen voor aankomst. In geval van annulering na inwisseling van de voucher, zijn de annuleringsvoorwaarden van de dienstverlener van toepassing, bijv. van de touroperator Wagner Kurzreisen GmbH, die u ook kunt zien in de algemene voorwaarden in het boekingsproces voordat u de boeking voltooit.