Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Op kwaliteit geteste tophotels
CO2-gecompenseerd reizen
Heb je een vraag?
We staan je telefonisch in het Engels of Duits te woord
Neem contact met ons op
Travelcircus
in samenwerking met
logo
ALGEMENE VOORWAARDEN TEGOEDBONNEN

ALGEMENE VOORWAARDEN TEGOEDBONNEN

ALGEMENE VOORWAARDEN TEGOEDBONNEN

ALGEMENE VOUCHER VOORWAARDEN

De voucher kan eenmalig worden ingewisseld na betaling vanaf 03.01.2024 in de reisperiode van 10.01.-30.12.2024 onder voorbehoud van beschikbaarheid van deze speciale promotie. Daarna kan de tegenwaarde van de voucher (€ 118,00,00) worden gebruikt voor het boeken van een reis geregeld door Travelcircus GmbH tot 30.12.2025. Reisvouchers kunnen niet worden gebruikt voor de aankoop van andere vouchers. Het retourneren van de voucher na aankoop is uitgesloten. Bij verlies of onleesbaarheid van de vouchercode verliest de voucher zijn geldigheid. Er kan slechts 1 voucher per boeking worden ingewisseld. De voucher kan niet worden gecombineerd met andere vouchers of kortingen. De voucher is vrij overdraagbaar, maar mag niet worden doorverkocht. Contante betaling van vouchers of tegoedbonnen is niet mogelijk. De voucher is geldig tot 30.12.2025.

Travelcircus raadt aan de voucher vroegtijdig in te wisselen, zodat je een zo ruim mogelijke keuze aan inwisselmogelijkheden hebt. De data voor de arrangementsprijs van € 118 in de aangegeven reisperiode zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de door touroperator Wagner Kurzreisen GmbH gereserveerde contingenten voor een overnachting in een safaritent en zijn beperkt. Blokkeerdata, beursdata, speciale evenementen en zaterdagen zijn uitgesloten. Andere aankomstdata en data in het hoogseizoen kunnen alleen tegen betaling worden geboekt. Vanwege de gebeurtenissen met betrekking tot het coronavirus (Covid-19) kunnen er ook afwijkingen of beperkingen zijn in de service/aanbieding ter plaatse. Eenpersoonsbezetting is mogelijk. Andere accommodatiecategorieën, een hoger aantal reizigers, het meenemen van kinderen en extra nachten zijn mogelijk tegen een toeslag. Verzekeringspremies zijn direct bij boeking verschuldigd. Eventuele extra kosten, zoals stadsbelasting, moeten ter plaatse worden betaald.

Na het inwisselen van de voucher: Bewaar de reisvoucher en de factuur na je boeking voor eventuele vragen.

De algemene voorwaarden van de reisorganisatie Travelcircus GmbH zijn van toepassing, evenals de algemene voorwaarden van de dienstverlener, bijvoorbeeld de touroperator Wagner Kurzreisen GmbH. Deze zijn te vinden op www.travelcircus.nl in het betreffende boekingsgedeelte voordat de boeking wordt voltooid. Na inwisseling van de voucher/na boeking ontvangt u uw reisbescheiden in de regel maximaal 7 dagen voor aankomst. In geval van annulering na inwisseling van de voucher gelden de annuleringsvoorwaarden van de dienstverlener, bijv. de touroperator Wagner Kurzreisen GmbH, die u ook kunt bekijken in de algemene voorwaarden of de voorwaarden in het boekingsgedeelte voordat u de boeking afrondt.