Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Op kwaliteit geteste tophotels
CO2-gecompenseerd reizen
Heb je een vraag?
We staan je telefonisch in het Engels of Duits te woord
Neem contact met ons op
Travelcircus
in samenwerking met
logo
Gutschein AGB

Algemene Voorwaarden Tegoedbonnen

Algemene Voorwaarden Tegoedbonnen

Na volledige betaling is de tegoedbon 24 maanden geldig en kan eenmalig tot de op de voucher vermelde waarde van € 198,00 worden ingewisseld bij het boeken van een reis verzorgd door Travelcircus GmbH. Waardebonnen kunnen niet worden gebruikt voor de aankoop van andere vouchers. Het retourneren van de bon na aankoop is uitgesloten. Bij verlies of onleesbaarheid van de vouchercode verliest de bon zijn geldigheid. Per boeking kan slechts 1 voucher worden ingewisseld. De bon kan niet worden gecombineerd met andere vouchers of kortingen. De bon is vrij overdraagbaar, maar niet doorverkoopbaar. Contante betaling van vouchers of cadeaubonnen is niet mogelijk. Mocht de waarde van de bon hoger zijn dan de waarde van de boeking, dan blijft de resterende waarde op de voucher staan en kan deze nog worden ingewisseld op het gehele reisassortiment van Travelcircus binnen de geldigheidsduur van de tegoedbon.

Travelcircus raadt aan om de voucher tijdig in te wisselen, zodat je de grootst mogelijke keuze aan inwisselmogelijkheden heeft. De prijzen en data van de aanbiedingen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de door Travelcircus of door touroperator Wagner Kurzreisen GmbH gereserveerde contingenten. Zij zijn derhalve aan schommelingen onderhevig en beperkt. Bij de getoonde reizen gaat het om voorbeelden. Wij behouden ons het recht voor wijzigingen en afwijkingen aan te brengen in ons assortiment. Geblokkeerde data, beursdata en speciale evenementen zijn uitgesloten. Sommige aankomstdata, weekenden, hoogseizoenen enz. kunnen vaak alleen tegen betaling worden geboekt. Vanwege de gebeurtenissen in verband met het coronavirus (Covid-19) kunnen er ook afwijkingen of beperkingen zijn in de dienstverlening/het aanbod ter plaatse. Eenpersoonsbezetting is mogelijk. Extra aanbiedingen, een groter aantal reizigers, het meenemen van kinderen, uitgebreide ticketopties (langer verblijf enz.) en langere nachten zijn mogelijk tegen een meerprijs. Verzekeringspremies zijn direct bij boeking verschuldigd. Eventuele bijkomende kosten, zoals stadsbelasting, moeten ter plaatse worden betaald.

Na het inwisselen van de voucher: bewaar de reisvoucher en de factuur voor eventuele vragen, zelfs na de boeking. De algemene voorwaarden van de reisagent Travelcircus GmbH en de algemene voorwaarden van de dienstverlener zijn van toepassing, bijv. van de touroperator Wagner Kurzreisen GmbH. Deze vind je op www.travelcircus.nl in het betreffende boekingsproces voordat je de boeking afrondt. Na inwisseling van de tegoedbon/na boeking ontvangt je de reisdocumenten uiterlijk 7 dagen voor aankomst. In geval van annulering na inwisseling van de voucher, zijn de annuleringsvoorwaarden van de dienstverlener van toepassing, bijv. van de touroperator Wagner Kurzreisen GmbH, die je ook kunt zien in de algemene voorwaarden in het boekingsproces voordat je de boeking voltooit.