4.5 5 1419
Circus Day

Nur Noch

{{CountDown.hours}}
{{isMobile ? 'St.' : 'Stunden'}}
:
{{CountDown.minutes}}
{{isMobile ? 'Min.' : 'Minuten'}}
:
{{CountDown.seconds}}
{{isMobile ? 'Sek.' : 'Sekunden'}}
+

vanaf {{'89.5' | roundForeignPrice}} per persoon

BLUE MAN GROUP

 • Inclusief overnachting in een premium hotel naar keuze
 • Met meer extra's zoals ontbijt, afhankelijk van het gekozen hotel
 • Inclusief entreekaarten voor de sensationele BLUE MAN GROUP BERLIN
 • Belangrijk: Het is niet toegestaan om kinderen jonger dan 3 jaar mee te nemen

Je ontvangt de tickets uiterlijk 7 dagen voor de show per e-mail.

vanaf {{'89.5' | roundForeignPrice}} per persoon

+ ticket + hotel
Show prices

{{usp.text | translate}}

BLUE MAN GROUP

Ken je de Beat of Berlin? Nee? Dan wordt het de hoogste tijd! Ontdek een van de meest spectaculaire shows van Duitsland in het Stage BLUEMAX Theater Berlin. Sinds de première in 2004 heeft de BLUE MAN GROUP al meer dan 4 miljoen bezoekers van het concert in Berlijn betoverd. En al meer dan 25 miljoen mensen wereldwijd hebben met open mond naar de kale blauwe mannen gekeken tijdens de Blue Man Group Tour.

Duik in een unieke show die kleur, humor en wetenschap tot een unieke live-entertainment show maakt. Een mengeling van onvoorstelbare intensiteit, creativiteit en innovatie. Tijdens je bezoek aan de BLUE MAN GROUP ervaar je een energieke en grappige show – de meest succesvolle theaterproductie van Berlijn.

 

Kies uit de volgende ticketcategorieën:

 • Prijscategorie 1

 • Prijscategorie 2

 • Prijscategorie 3

Onvergetelijke momenten met de BLUE MAN GROUP in Berlijn

Maar wat is de BLUE MAN GROUP eigenlijk? Bij elk optreden combineren de blauwe mannen voortreffelijke comedy en sensationele technische effecten met een fantastische concertsfeer. Het is praktisch onmogelijk om stil te blijven zitten bij deze aanstekelijke klanken en ritmes.

Het bijzondere: Tijdens de show gebruiken de kunstenaars enkel instrumenten die door het team van de BLUE MAN GROUP zelf ontwikkeld zijn voor de voorstelling. Ieder instrument is dus uniek!

Begeef je op een spannende ontdekkingstocht aan de Spree en maak je borst nat voor een buitengewoon bont spektakel. Het Stage BLUEMAX Theater Berlijn is centraal gelegen aan het Potsdamer Platz en gemakkelijk te bereiken met zowel de S-Bahn (S1, S2, S25) als met de U-Bahn (U2).

 

Grappig, bont en puur vermaak – dat is de Blue Man Group

De redactie van Travelcircus heeft ook het plezier gehad om de drie blauwe mannen zelf te bewonderen in het Stage BLUEMAX Theater Berlijn. De attractie in de mooie hoofdstad van Duitsland betovert al 15 jaar lang talloze bezoekers.

Het optreden heeft een even simpel als uitdagend plot: Naast de komische escapades van het blauwe trio worden bezoekers ook getrakteerd op creatief gepresenteerde wetenschappelijke feitjes, sfeervolle muziek, spectaculaire lichtshows en grappige interacties met het publiek. Een bijzondere highlight van de show zijn de instrumenten – de muzikanten slaan niet simpelweg op een stel trommels, ook buizen en andere alledaagse objecten worden gebruikt om leuke muziek te maken.

De tip van onze redactie: Ga je de show bezoeken? Wees niet al te verlegen, het kan zomaar zijn dat een van de drie mannen plotseling naast je op een stoel komt zitten of je op het podium uitnodigt. Maar geen zorgen – dat is alleen maar heel grappig! Onze mening: De Blue Man Group is een spannende belevenis voor iedereen gepresenteerd met veel humor, spectaculaire kleuren en sfeervolle muziek.

 

 • Inclusief overnachting in het geboekte hotel 
 • Met meer extra's zoals ontbijt, afhankelijk van het gekozen hotel
 • Inclusief tickets voor de BLUE MAN GROUP BERLIN

Belangrijke informatie

Als gevolg van de huidige gebeurtenissen in verband met het coronavirus (Covid-19) kunnen er momenteel afwijkingen zijn in de dienstverlening/het aanbod ter plaatse.

Extra informatie:

 • Belangrijk: Het is niet toegestaan om kinderen jonger dan 3 jaar mee te nemen
 • Je ontvangt de tickets uiterlijk 7 dagen voor de show per e-mail.
 • Let op: De evenementtijden kunnen op korte termijn veranderen. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om dit te controleren.
 • Adres: Stage BLUEMAX Theater Berlin, Marlene-Dietrich-Platz 4, 10785 Berlijn, Duitsland

Wijzigen en annuleren

De voorwaarden zijn te vinden in de algemene voorwaarden van de organisator "Wagner Kurzreisen GmbH".

Bij reizen die met de aankoop van toegangskaarten (bijv. voor musicals, concerten of opera's) verbonden zijn, wordt voor de tickets direct na het boeken 100% van de ticketprijs in rekening gebracht.

Neem voor omboekingsaanvragen tot 7 dagen van tevoren contact op met ons serviceteam via [email protected].

Belangrijk: In sommige regio's kan bij aankomst een bewijs van vaccinatie, een bewijs van genezing en/of een negatieve coronatest worden geëist (de voorwaarden en de geldigheid van de test variëren per regio). Gelieve je voor de reis te informeren over de geldende plaatselijke voorschriften en of je mag reizen. Actuele reis- en veiligheidsinformatie vind je hier. Als je niet mag reizen vanwege de huidige regelgeving, neem dan contact op met onze klantenservice.


Reisorganisatie

Verantwoordelijke reisorganisatie Wagner Kurzreisen.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76
13407 Berlin
Duitsland

Bereikbaarheid

Marlene-Dietrich-Platz 4
10785 Berlijn
Duitsland

Neem de U2, S1 or S2 en stap bij het station Potsdamer Platz uit. Vanaf hier wandel je in slechts enkele minuten naar de evenementenlocatie.

Stedentrip naar de Duitse hoofdstad

Berlijn is een diverse stad met vele gezichten en de perfecte bestemming voor een weekend weg. Deze veelzijdigheid ervaart iedere bezoeker al snel tijdens een wandeling door de verschillende leuke wijken in Berlijn. De hippe wijken Friedrichshain en Kreuzberg trekken vooral jongeren aan die tot in de vroege uurtjes door willen feesten; in de chique woonwijken Grunewald en Steglitz wonen de welvarende Berlijners.

Maar alle stadsdelen zijn de moeite waard: in het noorden van de stad, in Wedding en Moabit, kunt je het ware Berlijn ontdekken. De kleine paden langs de Spree en het Landwehrkanal zijn geliefd onder fietsers en wandelaars. De vele Imbiss-snackbars, internationale eetgelegenheden en hippe restaurants zijn perfect voor foodies. Op de weekmarkten en streetfood-markten van Berlijn, die bijna wekelijks plaatsvinden, proeven bezoekers bijzondere gerechten en klassiekers met een nieuwe twist.