4.5 5 447
Circus Day

Nur Noch

{{CountDown.hours}}
{{isMobile ? 'St.' : 'Stunden'}}
:
{{CountDown.minutes}}
{{isMobile ? 'Min.' : 'Minuten'}}
:
{{CountDown.seconds}}
{{isMobile ? 'Sek.' : 'Sekunden'}}
+

Vanaf {{'73.5' | roundForeignPrice}} per persoon

ARISE – Grand Show in Berlijn

 • Inclusief overnachting in een premium hotel naar keuze.
 • Met verdere uitbreidingen zoals ontbijt, afhankelijk van het gekozen hotel
 • Inclusief kaartjes voor ARISE - Grand Show in Berlijn
 • Spectaculaire show voor een internationaal publiek - u hoeft geen Duits te verstaan!

De belangrijkste info:

Wanneer? 05.08.2022 – 08.07.2023

Waar? Friedrichstadt-Palast Berlijn

 

U ontvangt de entreekaarten aan de kassa op vertoon van de voucher die u uiterlijk 3 dagen voor aankomst per e-mail wordt toegezonden. 

Vanaf {{'73.5' | roundForeignPrice}} per persoon

+ ticket + hotel
Show prices

{{usp.text | translate}}

ARISE - Grand Show

Arise - dat betekent ontstaan, opstaan, opvliegen. De show in het Friedrichstadt-Palast in Berlijn, die u sinds september 2021 kunt bewonderen, staat voor dit alles en nog veel meer. Het is een unieke show geïnspireerd door de eeuwige kracht van de liefde.

Maar aan het opstaan gaat een val vooraf: ARISE gaat over fotograaf Cameron en zijn geliefde muze, die hem over de hele wereld volgt. Als hij haar verliest, stort Cameron's wereld in! In gedachten verzonken merkt hij hoe zijn foto's levensecht beginnen te gloeien en hem meevoeren naar de magische wereld van zijn mooiste herinneringen. Laat u meeslepen door dit spektakel van emoties, begeleid door muziek en dans.


ARISE Grand Show in het Friedrichstadt-Palast

Verheug u op een amusementsshow vol glitter, glamour en extravagantie tijdens uw reis naar Berlijn! Niets werd gespaard bij de productie van dit nieuwe meesterwerk: 11 miljoen euro ging naar de creatie van ARISE. Maar liefst 52 dansers in oogverblindende kostuums zullen u vermaken met hun zinderende optreden. Bijgestaan door pompeuze waterfonteinen en sprankelende lichtshows.

Hoewel de show wordt opgevoerd in Berlijn, is het ook toegankelijk voor een internationaal publiek. U hoeft geen Duits te verstaan om ervan te genieten!

ARISE heeft echter niet alleen een bekroonde danscast en sensationele decors - niet minder dan de topchoreografen Ohad Naharin en Nikeata Thompson zijn betrokken bij de waanzinnige show op 's werelds grootste theaterpodium. Maar dat is nog lang niet alles: het excentrieke media-icoon Conchita Wurst heeft twee grandioze composities bijgedragen aan het grootse spektakel. Een unieke show om nog lang van na te genieten.


ARISE - Grand Show met accommodatie in Berlijn

Combineer uw bezoek aan de ARISE Grand Show met een stedentrip naar Berlijn! Het is gemakkelijk met Travelcircus: u boekt bij uw tickets direct een hotelovernachting in de buurt. Zo kunt u na een onvergetelijke avond in Berlijn moe maar voldaan in een zacht hotelbed vallen.

 • Overnachting in het geboekte hotel
 • Inclusief dagelijks ontbijtbuffet en andere extra's, afhankelijk van het hotel
 • Tickets voor ARISE in Berlijn

Belangrijke informatie

In verband met de huidige situatie omtrent het coronavirus (Covid-19), kunnen er op dit moment afwijkingen zijn in de dienst/aanbod ter plaatse. Deze beperkingen hebben vooral betrekking op gemeenschappelijke ruimtes zoals wellness, sauna en badfaciliteiten en, indien van toepassing, op restaurant- en barruimtes. Meer informatie kan ter plaatse in het hotel worden verkregen. Wij danken u hartelijk voor uw begrip, ook namens onze partnerhotels.

Verdere informatie

 • Minimumleeftijd: 8 jaar
 • Taal: Engels
 • U kunt uw tickets tot 1 uur voor de voorstelling aan de kassa ophalen op vertoon van de voucher, die u uiterlijk 3 dagen voor aankomst per e-mail wordt toegestuurd.
 • De foyer gaat 1 uur voor de voorstelling open. Gelieve voldoende tijd te voorzien voor de toelating.
 • Let op: de tijden van de evenementen kunnen op korte termijn veranderen. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om de tijd van het evenement te controleren en deze kan op elk moment worden bekeken op www.palast.berlin.
 • Adres: Friedrichstraße 107, 10117 Berlijn, Duitsland

Wijzigen en annuleren

De voorwaarden zijn te vinden in de algemene voorwaarden van de organisator "Wagner Kurzreisen GmbH".

Bij reizen die met de aankoop van toegangskaarten (bijv. voor musicals, concerten of opera's) verbonden zijn, wordt voor de tickets na het boeken 100% van de ticketprijs in rekening gebracht.

Neem voor omboekingsaanvragen uiterlijk 7 dagen van tevoren contact op met ons serviceteam via [email protected]

Belangrijk: in sommige regio's worden geen gasten toegelaten uit gebieden waar veel corona-besmettingen voorkomen. Bovendien kan worden verlangd dat bij aankomst een negatieve coronatest of vaccinatiebewijs wordt getoond (regels verschillen per regio). Informeert u zich a.u.b. zelfstandig of uw reis door kan gaan. Is uw reis door deze maatregelen getroffen? Meldt u dan z.s.m. bij ons om uw opties te bespreken.


Reisorganisatie

Verantwoordelijke reisorganisatie Wagner Kurzreisen.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76
13407 Berlin
Duitsland

Wanneer u met de auto reist, voer dan het volgende adres in uw navigatie in:

Friedrichstadt-Palast
Friedrichstraße 107
10117 Berlijn
Duitsland

Reis met het OV naar Oranienburger Tor of Friedrichstrasse. Vanuit hier kunt u naar de evenementlocatie lopen.

Beleef Berlijn

Ga op verkenningstocht in het veelzijdige Berlijn. Van kunst en cultuur tot een bruisend nachtleven, hier hoeft u zich geen moment te vervelen. Wandel onder de Brandenburger Tor, maak een cruise op de Spree of ga lekker winkelen. 

Bezienswaardigheden die u niet mag missen tijdens uw reis naar Berlijn:

 • De Siegessäule
 • Het Holocaust Monument
 • De East Side Gallery
 • De televisietoren
 • Het museumeiland