Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Op kwaliteit geteste tophotels
CO2-gecompenseerd reizen
Heb je een vraag?
We staan je telefonisch in het Engels of Duits te woord
Neem contact met ons op
Travelcircus
in samenwerking met
logo

Algemene Voorwaarden Cadeaubonnen

De voucher is geldig na volledige betaling en kan worden gecrediteerd voor de waarde vermeld op de voucher vanaf de verzilveringsdatum vermeld op de voucher bij het boeken van een reis georganiseerd door Travelcircus GmbH.   De geldigheidsduur varieert afhankelijk van het type voucher. De waardebonnen (€ 100,00, € 150,00, € 250,00 en € 400,00) zijn 3 jaar geldig na aankoopsdatum. De Travelcircus product- of event(cadeau)bon is in de regel 2 jaar geldig vanaf de aankoopdatum. Een jaar voor het betreffende product of de respectieve productselectie en nog een jaar voor alle reisaanbiedingen van Travelcircus, of de hele 2 jaar voor alle aanbiedingen. De algemene voorwaarden van het betreffende product of belevings voucher zijn van toepassing, die kunt u vóór aankoop raadplegen op de productpagina van de tegoedbon in de algemene voorwaarden. Ook ontvangt u na aankoop de algemene voorwaarden van de cadeaubon op pagina 2 van de voucher pdf.  

Cadeaubonnen kunnen niet worden gebruikt om andere vouchers te kopen. Na aankoop kan de cadeaubon niet worden geretourneerd of geruild. Als de vouchercode verloren of onleesbaar is, verliest de voucher zijn geldigheid. Per boeking kan slechts 1 voucher worden ingewisseld.

De cadeaubon kan niet worden gecombineerd met andere vouchers of kortingen. De cadeaubon is vrij overdraagbaar, maar kan niet worden doorverkocht. Een contante uitbetaling van vouchers of tegoedbonnen is niet mogelijk. Indien de cadeaubon hoger is dan de waarde van de boeking, blijft de restwaarde op de voucher staan en kan deze binnen de geldigheidsduur van de voucher alsnog voor het gehele Travelcircus reisaanbod worden ingewisseld.   Travelcircus raadt aan om de cadeaubon tijdig in te wisselen.

Na verzilvering van de voucher: bewaar de voucher en de factuur voor eventuele vragen, zelfs nadat uw boeking is voltooid. De algemene voorwaarden van de agent Travelcircus GmbH en de algemene voorwaarden van de dienstverlener zijn van toepassing, bijv. van het hotel of de touroperator Wagner Kurzreisen GmbH. Deze vindt u op www.travelcircus.nl in het betreffende boekingsprocess voordat u de boeking afrondt. Na inwisseling van de voucher / na boeking ontvangt u uw reisdocumenten meestal uiterlijk 7 dagen voor aankomst. In geval van herroeping na inwisseling van de voucher, zijn de annuleringsvoorwaarden van de dienstverlener van toepassing, bijv. van de touroperator Wagner Kurzreisen GmbH of het bemiddelde hotel, die u ook kunt zien in de algemene voorwaarden in het boekingsprocess voordat u de boeking voltooit.   Vragen of wensen? Heeft u vragen of speciale wensen over de reischeque of de boeking? Dan kijkt onze klantenservice uit naar uw telefoontje of bericht! +31 20 210 501 1 [email protected]